Aparate foto Obiective Echipamente Studio Echipament diverse
6d

Canon EOS 6D este construit  cu un corp compact si foarte solid si si dispunme de un  senzor full-frame de 20,2 megapixeli ce ofera performante exceptionale la valori ISO ridicate.

Canon EOS 6D este deopotriva si un aliat de nadeje si cand vine vorba de filmat.

Sistemul de autofocus cu 11 puncte include un senzor central cu sensibilitate de -3 EV, fiind extrem de rapid si precis si in conditii de iluminare precare. Este cotat ca eficace si la lumina lunii.

Caracteristici:

• Senzorul full frame -CMOS cu rezolutie de 20.2 megapixeli ofera bogatie in detalii cu un contrast foarte bun si culori minunate.

• Filmare Full HD – Canon EOS 6D filmeaza Full HD 1080p la 30fps, 25fps sau 24fps, iar in format HD 720p are o cadenta de pana la 60fps. Sunetul poate fi captat prin intermediul microfonului incorporat sau cu ajutorul unui microfon extern cu jack de 3.5mm. Aparatul dispune si de o iesire HDMI pentru pentru redarea pe HDTV-uri sau pentru conectarea unui monitor extern.

• Monitor LCD Clear View de 3.0″ –  rezolutie de 1,040,000 de puncte cu  tratamente antireflex.

• Wi-Fi incorporat- Capacitatea  Wi-Fi integrata permite transferul imaginilor  pe calculator fara a folosi cablul sau chiar sa controlati camera de la distanta, de pe laptop cu programul EOS Utility .

• Sistemul de autofocus performant- 11 puncte de focus cu cel central  AF in cruce,  sensibil pana la -3EV

 

Pret: 145 ron / 24 h.

 

rezervari la telefon: 0722.400.221